El ciclista navassenc Jordi Simón va acabar molt satisfet de la seva primera prova de la temporada, una de les més importants, la Volta a Catalunya, que va finalitzar diumenge passat a Barcelona. Amb la distància dels dies passats, Simón recorda que «hi vaig arribar sense ritme de competició. Feia set mesos de la meva última cursa i no ha estat fàcil mantenir la concentració durant aquest temps. Em va costar adaptar-me a l'alt nivell de participació i al fet que la gent ja estigués rodada, però vaig anar de menys a més i les sensacions van millorar».

Simón, enrolat a l'equip Funvic-Brasil Pro Cycling, es va mostrar especialment orgullós del seu rendiment en la sisena etapa, amb final a Reus, en què «vaig aconseguir entrar al grup del capdavant, de 35 corredors, on hi havia els favorits. El dia següent ja vaig mostrar-me en l'escapada».

Propera prova, a l'Uruguai

Simón va ser l'únic dels competidors de l'equip que va acabar la prova, i ara està a l'expectativa que es resolgui un cas de dopatge de dos companys d'equip per saber si podrà competir a la Volta a l'Uruguai, entre els propers 7 i 16 d'abril, i continuar millorant l'estat de forma.