El Reial Madrid va assegurar la primera posició de l'Eurolliga en derrotar l'actual subcampió, el Fenerbahçe, per un exigu 61-56 i aprofitar-se de la derrota a la pròr-roga del CSKA de Moscou a la pista del Panathinaikos per 85-80. Quan falta un partit per al final, els russos tenen un triomf menys que els madrilenys (22 a 21) i el bàsquet average desfavorable.

El Madrid va haver de treballar molt per superar l'entramat defensiu del conjunt d'Obradovic, que va tenir lleugers avantatges en els dos primers quarts. En el tram final, com sol ser habitual, però, els blancs es va escapar amb un 59-50 que van saber gestionar fins al final. Llull, amb 16 punts, va a tornar a ser el millor. El seu rival serà el Darussafaka, en cas que els turcs derrotin l'Estrella Roja a casa l'últim dia. Si no, seran els serbis.

Per la seva banda, el Baskonia va guanyar a la pista del Galatasaray per un claríssim 80-103, però el triomf dels grecs l'aparta de la quarta posició i de l'avantatge de pista en els quarts de final. De tota manera, haurà d'intentar superar el Zalgiris per acabar el més amunt possible.