El president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, va opinar ahir que el futbolista del FC Barcelona Gerard Piqué «es va equivocar» quan va dir, dimarts, després de l'amistós entre França i Espanya a Saint-Denis, que no li agraden «els valors» del Reial Madrid ni «allò que transmet com a club». A més, es va referir a la presència a la llotja del Bernabéu de l'advocada de l'estat, Marta Silva, la persona que «va aconseguir que imputessin Messi i Neymar».

Segons Tebas, que va parlar després de l'Assemblea General Extraordinària de la Lliga, «es va equivocar, però no valoraré si és greu o no». Per al dirigent, les paraules de Piqué generen «crispació» i no són «correctes».

A més, va afegir que «espero que el Tribunal Suprem absolgui Messi, crec que no va cometre cap delicte en aquell moment, de la mateixa manera que considero que Cristiano Ronaldo, tampoc. La declaració, sobrava».

Atac frontal

Piqué va dir que «no m'agrada veure a la llotja les personalitats que hi ha i com mouen els fils. La persona que va imputar Messi i Neymar i té un tracte diferent amb Cristiano és a la llotja. No m'agrada el que [el Madrid] transmet com a club».

Piqué també va ironitzar sobre el fet que la selecció espanyola hagués jugat dimarts de blanc, com el Reial Madrid, i es veiés afavorit pel videoarbitratge en dues accions del partit, després que s'anul·lés un gol a Griezmann i es concedís el de Deulofeu. «Al final, tot es redueix a anar vestit de blanc. Ens ha anat molt bé i seria molt bo que el videoarbitratge fos a la lliga, fa molt temps que ho estem demanant».