Cheikh Saad, jugador de l'Eldenc, va assegurar ahir que la der-rota de dissabte contra el Barça B per 12-0, a Segona Divisió B, va estar manipulada per quatre jugadors del seu equip, que, en connivència possiblement amb l'entrenador, van arranjar el partit per un tema d'apostes.

«Quan va acabar el partit, vaig pujar a l'autobús i dos homes em van dir, 'Cheick, vine, estàs cabrejat, no?', i jo els vaig respondre, 'és clar, després que te'n marquin 12...'. I em van dir, 'doncs que sàpigues que aquests jugadors han venut el partit', i vaig baixar al vestidor i vaig armar un escàndol», va assenyalar el jugador maurità al programa El Món, de RAC1.

Sap qui són els responsables

«Sé qui són, però no ho puc dir encara», va apuntar el futbolista, que va afegir: «quan em deixin dir els noms els diré. El que no faré és anar de camp en camp deixant-me la pell i que la gent rigui de mi i que a sobre guanyin diners».

Saad va dir que ja havia rebut amenaces, i també que, en entrar de nou al vestidor a recriminar els seus companys després de les seves sospites, «gairebé hi va haver agressions». El jugador va afegir que, «segons la seva opinió», el seu tècnic també devia estar al cas de l'arranjament: «l'entrenador en sap alguna cosa, perquè, si no, no hauria posat els jugadors que sabien que ho farien».

Va veure «coses estranyes»

«Era a la banqueta i vaig veure coses estranyes. La primera és que jo i un altre company que havíem de ser titulars no ho vam ser. Mitja hora abans de començar érem titulars i a última hora ens van dir que no», va revelar. «A un dels jugadors li van dir, 'aquest partit està venut, tu vols jugar?' I va dir que no. A mi no em van preguntar directament perquè haurien tingut el problema abans de començar».

«Quan anàvem 5-0, l'entrenador em va dir, 'escalfa tres minuts i entra', i jo li vaig dir, 'no entro aquí ni boig'. Em va dir, 'has d'entrar', i jo li vaig dir que no entrava perquè estava passant alguna cosa estranya», va prosseguir Saad.

«No pot ser que en menys de quinze minuts et facin cinc gols, és impossible per molt que siguin els del Barça B i siguin molt bons. Em vaig quedar a la banqueta i vaig dir als meus companys que ningú entrava, que s'ho mengessin els que eren dins. No sé quants eren, però sabien el que estaven fent», va afegir. El jugador de l'Eldenc va apuntar que hi ha més jugadors espanyols implicats que els italians que ha aportat el fons d'inversió que controla la gestió esportiva del club.