El CE Manresa intentarà aconseguir demà, a partir de les 12 del migdia, els tres punts contra el Mollet, a domicili, per fer un salt de qualitat que l'allunyi de manera més clara de les últimes posicions de la classificació. Els vallesans són a la zona alta, com va recordar l'entrenador manresà, Albert Garcia, que va afegir que «estem en condicions de guanyar qualsevol. Les darreres jornades hem fet passes endavant quant a joc i ordre».

Els manresans, que tindran les baixes de Riki i Lucho per lesió i la de Jonny per motius laborals, aspiren a tres punts que «ens donarien una empenta, si no definitiva, sí molt important cap a la permanència quan queden dos partits compromesos a casa, davant de l'Horta i el Sants, després de Setmana Santa». Sobre el Mollet, «és un equip que conec, molt dinàmic, que juga amb velocitat i que té un bon tracte de pilota, amb una clara referència a dalt que és Massip. Juguen a casa i es voldran refer dels seus mals resultats en els darrers partits».

Per la seva banda, l'Avià visita la Fundació Hermes avui a les vuit del vespre amb l'obligació ineludible de vèncer. El seu tècnic, Xavi Díaz, va admetre ahir que «la der-rota immerescuda amb el Farners ens va deixar tocats. Tot i així, mirarem de ser competitius fins al final». El partit d'avui serà «molt complicat, perquè la Fundació Hermes té l'esperança de la permanència. El camp és petit i el tenen molt apamat». L'Avià té les baixes d'Alejandro, Gigi, Toni, Liria, Uri Martínez, Lariño i Sergi Porcel. Al seu torn, l'Igualada rep la Rapitenca demà a partir de les cinc de la tarda.