El Reial Madrid va tancar la primera fase de l'Eurolliga amb un triomf tan intranscendent com intimidador: amb el primer lloc ja assegurat, i sabent que el seu rival a quarts seria el Darussafaka turc, l'equip de Pablo Laso va passar per sobre de l'Anadolu Efes.

Els blancs, després de tres quarts molt igualat, van signar un gran darrer període (35-20) per eixamplar la diferència. Sobretot, es va aprofitar de l'encert de Jaycee Carroll, que va demostrar que arriba a l'eliminatòria de quarts de final amb la punteria finada: va anotar 29 punts amb un extraordinari 7/8 en triples.

El rival dels madridistes a quarts, el Darussafaka turc, va ser el darrer equip de segellar la classificació: ahir va derrotar en el duel decisiu l'Estrella Roja (78-62). Qui guanyava, es classificava. Un triomf que permetrà veure el retrobament entre el Madrid i David Blatt, tècnic dels turcs i entrenador del Maccabi que el 2014 va superar els blancs en la final de l'Eurolliga. Un equip, l'israelià, que aleshores liderava Tyrese Rice, ara base del Barça.

Duel Pascual-Obradovic

Ahir també es va conèixer l'aparellament de quarts que quedava per decidir: el Baskonia s'enfrontarà al CSKA de Moscou amb el factor pista en contra. Les altres eliminatòries són un doble duel entre grecs i turcs: Olympiacos contra Efes i Panathinaikos contra Fenerbahçe. D'aquesta darrera sèrie, un duel entre Xavi Pascual i Zeljko Obradovic, en sortirà el possible rival del Madrid a semifinals, si es classifica.