Una dona de 29 anys, mare d'un nadó de sis mesos, assegura que el futbolista català del Chelsea Cesc Fàbregas va donar un fort cop de pilota al cap el seu nadó en un parc de Londres i que presentarà una demanda judicial.

El mitjà britànic 'The Sun' recull les declaracions de Victòria Diethardt, que relata com Fàbregas es trobava aquest diumenge jugant a la pilota amb els seus fills i la seva dona als jardins de Belgrave Street, que està senyalitzada la prohibició de jugar amb la pilota .

En un moment donat, "la bola va colpejar molt fort el cap de Mark -el seu fill, explica la mare, que afegeix que el petit "es va quedar tremolant".

Més tard, un metge de capçalera va diagnosticar una "lesió menor al cap i una concussió", però Diethard va notar anomalies en el seu nen, i va acudir a un metge privat que li va confirmar que "podria tenir danys cerebrals i podria perdre mobilitat a la mà dreta ". La denunciant afirma que el seu fill "no és el que era".

Ara, vol que Fàbregas pagui les despeses de les consultes mèdiques -prop de 540 lliures- i les despeses sanitàries derivades de la lesió de per vida.

Un portaveu de la família assegura que no va ser Fàbregas, sinó un dels seus fills, el responsable del cop de pilota. Mateixa versió que va defensar la parella del futbolista, Daniella Semaan, en el moment dels fets.

Segons Diethard, va ser Semaan la qual es va acostar a disculpar-se en nom de la seva filla i Fàbregas no es va identificar en cap moment.