El mataroní Albert Ramos va derrotar el britànic Andy Murray, i Rafael Nadal a l'alemany Alexander Zvérev al Masters 1.000 de Montecarlo, i els dos es van situar als quarts de final en una jornada en què es va acomiadar el suís Stan Wawrinka.

Albert Ramos va doblegar Murray per 2-6, 6-2 i 7-5 en dues hores i 32 minuts de partit, per arribar per primera vegada als quarts de final d'un torneig d'aquesta categoria i, a més, desfer-se per primer cop d'un número 1 del món com Murray. Per aconseguir aquesta gran victòria va haver de remuntar un desavantatge de 4-0 en el tercer set. Ramos s'enfrontarà avui a quarts de final contra el croat Marin Cilic que va vèncer el txec Tomas Berdych, per 6-2 i 7-6. La jornada va tenir una altra sorpresa, ja que el suís Wawrinka, guanyador fa tres anys, va perdre davant l'uruguaià Pablo Cuevas, 27è del món, per 6-4 i 6-4 en una hora i 16 minuts de partit. Cuevas s'enfrontarà a quarts de final amb el francès Lucas Pouille, que va derrotar Adrian Mannarino, que va haver d'abandonar per lesió.

Sense més sorpreses

Un Nadal molt més entonat i oblidant el primer partit contra el britànic Kyle Edmund, va derrotar a Alexander Zvérev en el seu 20è aniversari, per 6-1 i 6-1, i va aconseguir la victòria número 60 en aquest torneig. El manacorí s'enfrontarà a l'argentí Diego Schartzmann als quarts de final. D'altra banda, Djokovic s'enfrontarà a Goffin, després de vèncer, no sense dificultats, a Pablo Carreño en tres sets (2-6, 6-4 i 4-6).