Una àmplia representació de Castellbell i el Vilar va participar per quart any consecutiu a Rovereto (Itàlia) al Torneig Ciutat de la Pau. Els equips benjamí i juvenil del CE Castellbell van disputar la competició de futbol 7 contra rivals d'àmbit internacional. L'experiència els ha permès competir contra equips d'arreu. L'equip benjamí va competir de tu a tu amb l'escola del Milan a Kuwait amb qui va empatar (1-1) i va aconseguir la victòria davant el conjunt italià del Vallagarina (2-0), entre els resultats més destacats.

Tasques de voluntariat

A més, la participació castellvilarenca es va completar amb un grup de joves d'entre 15 i 21 anys que van fer tasques de voluntariat i van aprendre les tècniques per organitzar un esdeveniment d'àmbit internacional. El torneig va reunir 2.500 nens i joves sota l'aval de la UEFA. Un torneig multidisciplinari en què es van disputar diferents esports com futbol 7, futbol 11, rugbi o voleibol.

La competició promou els valors de la pau i la convivència entre els joves participants, i es fa a Rovereto perquè és coneguda com la Ciutat de la Pau pel seu paper en la primera Guerra Mundial, en un pas fronterer estratègic entre Itàlia i Àustria en què es van registrar diferents episodis bèl·lics. Aquest torneig se celebra des de fa 21 anys amb la ferma convicció de promoure la pau i el coneixement entre els joves d'arreu del món, i el poble de Castellbell i el Vilar hi participa des de fa 5 temporades.