El Barça va fer un dels millors partits de la temporada al Palau i va superar el flamant campió de l'Eurocup, l'Unicaja, per un clar 89-70. Els de Joan Plaza, cansats per la quantitat de partits que han hagut de jugar els darrers dies, no van presentar oposició.

Els de Bartzokas, liderats en atac per Rice (15 punts) i Tomic (20), van començar el partit amb un joc molt ràpid en atac i agressiu en defensa. Joan Plaza no trobava la manera de superar la defensa dels catalans, que sabien aturar bé a Nedovic i companyia. Els 28 punts anotats pels locals als primers 10 minuts són una evidència de l'encert ofensiu que van tenir els blaugrana.

Al segon quart, les tornes no van canviar i a l'encert ofensiu de Tomic i Rice va afegir-s'hi un Koponen que, a més, feia una molt bona feina en defensa. Pel bàndol malagueny només les individualitats de Fogg i Smith, i la lluita de Brooks donaven senyals de vida. El resultat al descans era d'un clar 49-35 a favor dels malaguenys.

S'esperava la reacció de l'equip entrenat per Joan Plaza, però aquesta no va arribar, ja que el Barça no va baixar la seva intensitat, sabedors que en en aquest tram final de lliga Endesa han de donar-ho tot per salvar una temporada que fins ara està sent molt dolenta.

El partit va servir perquè Navar-ro atrapés Alberto Herreros en la cinquena posició del rànquing de jugadors amb més partits en la història de la lliga ACB, amb 654. El líder en aquesta classificació és Rafa Jofresa, que en va jugar 756. En aquest partit també va reaparèixer l'ala-pivot americà Justin Doellman després de gairebé dos mesos de baixa per lesió. L'ex-manresà va acabar el partit amb un total de 6 punts anotats.