Avui ja hem fet un coll en alçada de 5.360 metres, el Renjo Pass. Ens estem trobant molt i molt bé, l'expedició avança a bon ritme. Som un equip fantàstic. Avui ens hem acomiadat del Rusky. Ha estat una pena perquè els quatre catalans ens ho estàvem passant bomba.

Avui farem nit a Gokyo i demà segurament també. Ens quedarem aquí per acabar d'aclimatar bé Segurament farem una incursió cap al camp base del Cho Oyu, vuit quilòmetres d'anar i vuit de tornar sense gaire desnivell, o bé farem el Gokyo Ri de 5.300 metres. Cal anar ajustant la maquinària i anar vencent l'aclimatació, pas a pas i amb molt de seny. Estem bé i animats i el temps ens està respectant.

És clar que el plat fort ve la setmana que ve, quan estarem aïllats per passar a la banda del Makalu, però estem agafant forces i aclimatant. Ens està sorprenent la bellesa del territori i la poca gent que hem trobat, ja que estem en una vall més desconeguda. Crec que seguirem amb aquest ritme. Dimecres volem passar el Chola Pass, darrere Gokyo, i segurament en farem un altre abans d'acabar la setmana.

Això és tot, i estem molt contents perquè hem pogut veure el Barça com si per a nosaltres fos en directe, dilluns a les quatre de la tarda. Anaven 0-0 i ha estat tot un espectacle. L'últim minut l'hem viscut amb molta intensitat i com que els tres som culers ens n'hem alegrat moltíssim.