El Reial Madrid pretén oblidar a Riazor la derrota del Clàssic, a costa d'un Deportivo que vol la revenja del que va passar a la primera volta al Santiago Bernabéu, en caure en el temps de descompte (3-2), per segellar pràcticament la seva permanència.

La primera final de Zidane l'enfronta amb rotacions i sense alguns jugadors importants com són Sergio Ramos i Gareth Bale. El capità va ser expulsat en el clàssic i complirà un partit de sanció. Això provoca que davant la baixa per lesió de Pepe s'hagi d'accelerar el retorn de Varane després de dues lesions consecutives al bíceps femoral esquerre. D'altra banda, una nova lesió de Bale al soli és la pitjor notícia per a Zidane. Tot just 25 minuts al camp el dia del seu retorn i novament cap a la infermeria durant tres mesos en un tram decisiu. Isco, Asensio i James es disputaran la plaça del gal·lès. El Dépor ja va posar contra les cordes al Madrid a l'anada, i esperen els blancs amb ànims de revenja en un estadi de Riazor on han punxat l'Atlètic de Madrid (1-1) i el Barça (2-1).

357 socis sense abonament

El Madrid va emetre un comunicat a la seva pàgina web per informar de la retirada de l'abonament a 357 socis per fer-ne un ús indegut en el clàssic, on va sorprendre la quantitat de seguidors del Barça ubicats a les seves localitats.