El Reial Madrid i l'Anadolu Efes d'Instanbul van guanyar ahir els tercers partits de les seves eliminatòries de quarts de final de l'Eurolliga, i si demà tornen a endur-se la victòria es classificaran per a la final a quatre de la competició, que se celebrarà a la capital turca del 19 al 21 de maig, on ja esperen el CSKA de Moscou i el Fenerbahçe turc.

Els madridistes es van imposar a la pista del Darussafaka (81-88) i van recuperar el factor pista. El conjunt dirigit per Pablo Laso va sortir amb molta força i ja va agafar nou punts de marge al final del primer quart (17-26). En el segon, el Madrid va seguir dominant i va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un clar 33-46. En el tercer període hi va haver més igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Es va entrar als deu darrers minuts amb un 58-70. Els locals van fer el dar-rer esforç i es van situar només 3 punts per sota, però els madridistes es van mantenir sòlids i es van endur el triomf. Demà a les 18.30 hores, els blancs tindran la primera oportunitat de passar ronda.

En l'altra eliminatòria, l'Efes es va imposar a l'Olympiacos per 64-60 gràcies a un bon segon i tercer quart. Demà, a les 20.15, els grecs buscaran forçar el cinquè partit, que es jugaria a Atenes.