Rafael Nadal i Andy Murray, els dos principals favorits per endur-se el títol del 65è Trofeu Conde de Godó, es van classificar ahir sense problemes per als vuitens de final del torneig. El balear es va desfer amb molta comoditat del brasiler Rogério Dutra da Silva (6-1 i 6-2), mentre que el britànic no va haver de saltar a la pista, ja que el seu rival, l'australià Bernard Tomic, no va poder jugar per lesió.

Nadal, cinquè del rànquing mundial, va iniciar el matx amb molta determinació i va solucionar el primer set amb rapidesa. En el segon, el brasiler va començar millor i es va situar amb 2-0 a l'electrònic, però llavors el balear va demostrar la seva superioritat i va encadenar sis jocs seguits per endur-se el matx. Ara, el proper rival de Nadal, que busca el desè Godó, serà el sud-africà Kevin Anderson, botxí de David Ferrer.

Per la seva banda, Murray, que no ha fet un bon inici de temporada, arribarà descansat als vuitens, on s'enfrontarà a Feliciano López, que es va desfer d'Albert Montañés per un doble 6-2. Un altre dels caps de sèrie del torneig, el belga David Goffin, va derrotar el georgià Nikoloz Basilashvili per 7-5 i 6-0. Goffin buscarà avui un bitllet per als quarts davant el jove rus Karen Khachanov, que va eliminar l'uruguaià Pablo Cuevas en dos sets molt ajustats (7-6 i 7-6).