L'entrenador de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, ha dit que espera que, en el derbi de demà contra el Barcelona a Cornellà-el Prat, "no se'ns jutgi per ser atrevits, homes i virils en el camp, perquè el futbol és un esport de contacte i demà serà un partit intens".

El tècnic blanc-i-blau ha afegit, després de la sessió d'entrenament, que "bastant" té l'equip amb ser, durant tota la temporada, "protagonista en la petitesa, perquè facin veure que el que proposem és una cosa fora del normal".

D'una altra banda, sobre el fet que els entrenadors dels dos equips no hagin mantingut la seva tradicional trobada abans del partit, Sánchez Flores ha assenyalat que "no hi va haver temps. I el que tinc lliure el dedico més al llibre que estic llegint, que em sembla fantàstic. "El payaso que hay en ti", de Caroline Dream, ha dit.

Qüestionat directament per si les relacions amb l'entrenador blaugrana han millorat amb el pas del temps, el preparador blanc-i-blau ha insistit que està "molt content amb el meu llibre". De fet, en el partit d'anada tampoc es va produir l'habitual fotografia entre tots dos.

Quique Sánchez Flores ha confessat que el vestidor percep l'optimisme de l'afició. "Es transmet que aquest any és possible, estem més a prop que altres anys de fer alguna cosa positiva en aquest partit. Som conscients de la dificultat, encara que tenim les nostres possibilitats", ha asseverat.

El preparador ha apuntat que l'equip arriba "amb motivació i ganes". "Tenim 50 punts i no tenim una altra cosa més que fer que posar molta il·lusió", ha dit. Els llocs europeus estan més lluny, però la concentració del bloc és la mateixa: "Sempre hem dit que és una il·lusió, no estava en el pla inicial".

El responsable de la banqueta blanc-i-blau visualitza un Espanyol "valent, però no inconscient". "Si cometem errors juguem contra un equip que sap aprofitar les seves virtuts. No podem plantejar un partit en braços del rival. No tenim cap por ni podem témer res", ha analitzat.