L'Atlètic de Madrid va sumar una cómoda victòria davant del Las Palmas (0-5). Els madrilenys, en plena lluita per la tercera posició, van topar enfront d'un rival en terra de ningú a la classificació i que no va oposar resistència.

Els jugadors vermells i blancs van encarrilar els tres punts gràcies a tres gols consecutius en els primers vint minuts de joc. A la segona meitat, els visitants van arrodonir la maneta amb dos gols més. El conjunt del Cholo Simeone va agafar avantatge en el minut 2 gràcies a un gol del francés Kevin Gameiro, una de les novetats de l'alineació inicial, que va rematar una centrada de Saúl Ñíguez. El propi Saúl, al minut 17, va ampliar les diferències després de rematar en un córner i, tan sols un minut després, en ple desconcert de l'equip canari, Gameiro marcava el 0-3 amb un xut al primer pal, després d'aprofitar una passada profunda de Nico Gaitán.

A la segona meitat, els locals es van quedar amb un jugador menys, després de l'expulsió per doble targeta groga de Boateng. Els madrilenys, amb tot al seu favor per endur-se els tres punts, van aprofitar per donar descans a jugadors importants de cara al vital enfrontament de Champions davant del Reial Madrid. En els darrers minuts, Thomas primer i Torres en el temps afegit, van arrodonir el marcador final fins arribar al definitiu 0-5.