El Barcelona Lassa va aconseguir una incontestable victòria com a visitant que el consolida en la part alta de la Lliga Endesa. Davanat, el Betis Energia Plus continua sen el penúltim classificat i no reacciona en el seu intent d'evitar el descens de categoria.

Encara que a l'equip sevillà ja es mirava de reüll el partit de la setmana que ve a Santiago, davant l'Obradoiro, un rival directe en la lluita per evitar el descens, l'arribada del Barça es prenia com una cita d'autoestima. Però, si bé en els dos partits anteriors d'Alejandro Martínez a la banqueta sevillana (Madrid i València), l'equip havia mostrat una bona imatge, contra el Barça no va ser així.

La intensitat de Lockett, Mahalbasic i el nouvingut Troy DeVries, ex del Bàsquet Manresa, va ser insuficient, tot i que va permetre als sevillans començar dominat. Però a poc a poc la defensa del Barça va millorar i va poder frenar el Betis. En el segon quart, a més, l'aparició de jugadors com Vezenkov o Renfroe va decantar la balança del costat visitant.

Després del pas pels vestidors, l'equip sevillà va millorar en defensa i també va arriscar en el tir, però només li va valer per tenir un quart igualat. En els últims deu minuts es va veure a l'equip local precipitat i el Barça ho va aprofitar per escapar-se en el marcador i no haver de patir gens.