L'UCAM Múrcia, que segueix en ratxa i ha guanyat sis dels seus set últims partits, va vèncer un combatiu Tecnyconta Saragossa en un partit en què l'encert de Vítor Benite i José Ángel Antelo van resultar vitals per als locals, especialment en la segona part.

La igualtat va ser la tònica de la primera meitat, tot i que el Múrcia es va arribar a escapar de 8 punts en dues ocasions (29-21 i 35-27). Però el Saragossa, que lluita per evitar el descens, va saber reaccionar perquè l'escletxa no es fes més gran abans del descans.

A la represa, el Múrcia va tornar a prémer l'accelerador, i va aconseguir fins a 13 punts de renda a l'inici del darrer quart (68-55). En aquest moment va aparèixer un immens Henk Norel per liderar una nova reacció del Saragossa: l'holandès va acabar amb 21 punts i 30 de valoració. Però van ser insuficients per capgirar el marcador. Els aragonesos es van acostar fins al 74-69. Després, va emergir Benite per decidir.