El Girona, que va superar per 1-2 el Lugo, va fer un altre pas cap a l'ascens directe a Primera Divisió, un objectiu que té cada vegada més a prop, a falta de sis jornades per a la conclusió del campionat. Un tram final que l'equip gironí afrontarà amb set punts d'avantatge sobre el tercer classificat, el Getafe (58 punts). Amb la victòria, a més, el Girona va allargar la seva ratxa a l'Anxo Carro, un estadi on no coneix la derrota.

El Girona havia sumat només quatre punts dels últims 18, però va dissipar els dubtes a Lugo, on es va avançar amb un gol en pròpia meta, va anotar el segon de penal i va haver de resistir en el temps de descompte per una altra pena màxima que va transformar Joselu i que, a més, va deixar els catalans amb deu.

La felicitat dels gironins contrastava amb la desil·lusió del Lugo, que va perdre una de les últimes opcions de treure el bitllet per a la promoció d'ascens. El Girona va començar el partit com un corró per consolidar la seva segona plaça davant un rival que ja li va amargar aquest objectiu dues temporades enrere. Ahir, els de Machín es van venjar i tenen el seu somni més a prop.