El Club Bàsquet Vilatorrada va aconseguir una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la pista d'un equip de la zona alta de la taula classificatòria, l'Horta, al qual es va imposar per un resultat final de 83-85. Amb aquest triomf vital, els jugadors de Sant Joan de Vilatorrada fan un nou pas en la lluita per la permanència a Primera Catalana.

Els homes dirigits per Oliver Fernández van sortir a la pista conscients de la importància del duel, i van mostrar molta intensitat en defensa, un fet que els va permetre recuperar moltes pilotes i anotar cistelles fàcils en contraatac. A més, els visitants també van estar molt encertats en el llançament exterior, i tot això els va portar a aconseguir setze punts de marge al final del primer quart (14-30). En el segon període, els bagencs van abaixar la intensitat, i això ho va aprofitar l'equip barceloní per reaccionar i tornar a empatar el duel. En els últims minuts, el Vilatorrada va recuperar la seva bona versió i va aconseguir arribar a la mitja part de l'enfrontament amb avantatge.

En la segona meitat, es va viure un frec a frec constant entre les dues formacions, les quals estaven a un alt nivell defensivament. Els visitants manaven en el marcador, però sempre amb avantatges curts, i sabien mantenir-se sòlids davant els intents de remuntada del rival. Es va arribar a la dar-rera posessió amb dos punts de marge pel Vilatorrada i pilota per l'Horta, que va disposar d'un triple des del mig del camp que no va trobar cistella.