El Torneig Obradors 2017 ha viscut dos dies intensos de futbol base, diumenge i dilluns, amb la participació de 40 equips, en les categories aleví i benjamí. El CE Puig-reig, club organitzador, ha afegit enguany una seu, la de Gironella, donada la quantitat de partits previstos. Una experiència que ha estat valorada molt positivament per les diferents parts. Així, Gironella va ser escenari, dilluns, de bona part de la fase de Plata (consolació). Al llarg de torneig ha destacat la gran presència de familiars i aficionats en general que han passat per les dues seus amb unes 2.000 persones en els moments més àlgids.

El Barça en benjamins i el Cornellà en alevins, van coronar-se campions. En benjamins, els blaugranes van superar el Cornellà per 4 a 2 a la final. En alevins, el Cornellà va vèncer el Gimnàstic de Manresa per un ajustat 2 a 1; en aquesta categoria, la tercera plaça va ser pel Barça, que va guanyar al CE Manresa per 2 a 0. Izan Sánchez (Gimnàstic de Manresa) va ser el millor jugador aleví i el berguedà Marc Bernal (Barça), el millor benjamí. Pel que fa a la fase de Plata, en alevins va imposar-se per penals la Selecció Obradors després d´empatar a dos gols amb el Puig-reig; en benjamins, victòria del Sallent sobre el Súria (2-0).

El diumenge es va fer la fase de classificació i de cada un dels grups de quatre equips, els dos primers passaven a la fase d´Or i els altres dos, a la fase de Plata. En la fase d´Or, i a quarts de final, s´hi van afegir els caps de sèrie: Cornellà, Barça Nàstic de Tarragona i Palamós en alevins, i el Barça, Cornellà, Gimnàstic de Manresa i CE Manresa en benjamins.

Presència de Marta Corredera

Entre els participants va destacar la participació de tres equips del club italià Poliesportiva Bruinese i un de l´Encamp andorrà. El CE Puig-reig va comptar amb la presència de la catalana Marta Corredera, actualment futbolista de l´Atlètic de Madrid, que va fer la sacada d´honor després de la concentració dels equips al mig del camp i abans dels darrers enfrontaments del torneig. Com a nota també curiosa, es va poder veurea les grades l´exjugador del Barça Eidur Gudhjohnsen, que té el seu fill jugant als alevins del Barça.

Diumenge, a Puig-reig, es jugarà el Torneig Obradors en la categoria de prebenjamins amb un total de 16 equips.

El CE Puig-reig va aprofitar el Torneig Obradors per promocionar la tercera edició del Campus Oriol Rosell que tindrà lloc del 26 al 30 de juny. Les inscripcions per campus ja són obertes.