La formació juvenil del Barça amb els bagencs Gabri (entrenador), Marc Guitart (preparador físic) i Eric Montes (capità) es va acomiadar ahir de la Copa de Campions després de perdre amb el Màlaga, vigent campió, en una de les eliminatòries dels quarts de final d'una competició que es disputa a Pontevedra.

La derrota blaugrana per 4 a 2 es va consumar a la segona part després d'arribar al descans amb avantatge d'un gol del Barça (1-2), que haurien pogut ser dos si Mboula no hagués desaprofitat un penal comès sobre Guillemenot. En aquest primer temps, el Barça va reaccionar bé a l'1 a 0 inicial dels malaguenys amb un altre penal, aquest cop anotat per Carles Pérez, i un gol en pròpia porteria de Youssef.

Després del descans, els malaguenys van empatar al minut 67 i cinc després va arribar el 3 a 2 de penal. A partir d'aquí, els de Gabri van intentar igualar el marcador davant un Màlaga que es defensava bé. Ja en temps afegit, els andalusos van fer el 4 a 2 amb un magistral llançament de falta directa i sense temps de reacció.