Amb una gran expectació a la graderia de les piscines manresanes, el CN Minorisa i la Universitat Autònoma no van decebre en el partit de la promoció d'ascens a Primera Catalana en el cas dels manresans.

L'enfrontament no es va decidir fins al darrer quart, quan els visitants van estar més encertats de cara a porteria. L'aigua de la piscina es va convertir en un gran tauler d'escacs amb estratègies ben marcades. Els locals, dirigits per Gaspar Ventura, amb una zona mixta, i els de Bellaterra mirant d'imposar un ritme més lent, buscant el llançament dels seus homes més perillosos.

El primer quart va ser de control i només un gol visitant va trencar l'equilibri. En el segon, després del 0 a 2 va arribar la reacció manresana i Casasayas estrenava el marcador amb l'1 a 2; Ruiz empatava i Bisbal situava el 3 a 2 en ple allau de bon joc dels locals. El resultat hauria pogut ser més engruixit però els manresans van desaprofitar un contracop clar, amb superioritat. I del que podia haver estat el 4 a 2 es va passar a l'empat a tres gols i al 3 a 4 abans del canvi de camp.

Fins llavors, els dos conjunts havien mostrat les seves armes i a partir d'aquí el que calia era veure qui s'imposava. El tercer parcial va estar ple d'iniciatives, i després d'un 4 a 6 Casasayas i Bisbal es van encarregar d'empatar a sis.

I el que havia estat un duel equilibrat es va trencar en el quart període; descuits defensius, expulsions, superioritats mal seleccionades i nervis van fer que els visitants marxessin en el marcador amb quatre gols i situessin el definitiu 6 a 10, que no mostra la igualtat que va haver-hi en un matx d'alt nivell.

Per la seva part, a Segona B, el CN Minorisa va perdre per 20 a 20 davant el CN Sant Feliu en un enfrontament en el qual els atacs van estar per sobre de les defenses, tenint en compte que l'eliminatòria ja havia quedat decidida al Baix Llobregat.