El CN Sallent va resoldre amb bona nota el seu segon duel per la permanència a Primera Catalana davant el GEiEG a casa (9-8).

El tècnic local Jordi López va plantejar un partit boig, amb molt ritme i molts llançaments de cara a porteria. I el seu equip va complir amb l'objectiu. El CN Sallent pressionava els jugadors gironins, que no es trobaven còmodes. En el resultat final hi va tenir molt a veure l'alt percentatge d'aprofitament de les jugades amb superioritat, 7 d'11. Tot i això, el partit es va resoldre quan només faltaven vuit segons pel final en una errada del GEiEG ben aprofitada pels sallentins, concretament per D. Holgado que va culminar la darrera jugada del matx.

Els dos primers quarts van acabar amb igualtat en el marcador, 2 a 2 el primer i 3 a 3 el segon. En el tercer parcial, el CN Sallent es va situar un gol per davant (7-6), però en el quart, era el GEIEG qui agafava avantatge (7-8) en els dos primers minuts. Després de l'empat a 8, les defenses es van convertir en numantines fins al darrer atac.

El proper cap de setmana derbi bagenc entre el CN Minorisa i el CN Sallent a Manresa.