El Barça afronta el partit d'avui contra el Vila-real (18.30h) amb l'únic objectiu d'aconseguir la victòria i esgotar les seves opcions al títol mentre matemàticament sigui possible, cosa que intentarà impedir un rival que desitja seguir en lluita per la zona europea.

Un rival difícil

Serà el penúltim partit a casa, un partit complicat que, excepte en l'última temporada, resolt 3-0 per als blaugrana, ha estat capaç de posar en problemes els blaugrana a domicili. Luis Enrique va asse-nyalar que s'espera «un partit similar» al que es va veure a l'Estadi de la Ceràmica a la primera volta, en el qual el Barça no va passar de l'empat malgrat que, segons l'asturià, «vam merèixer guanyar». Luis Enrique es va esplaiar a l'hora d'exalçar les virtuts del Vila-real, del qual va dir que serà «complicat prendre-li la pilota perquè defensa molt bé i, a més, els seus davanters tenen gol. És un dels equips de la Lliga més difícils de contrarestar». L'equip de Fran Escribá pretén mantenir el seu bon moment. Després de tres victòries seguides les coses continuen molt igualades i sap que necessiten guanyar un mínim de dos partits dels tres que resten per aconseguir una d'aquestes dues places que l'asseguren. Escribá encara no pot disposar, per lesió, d'Asenjo, i Víctor Ruiz, als quals s'han sumat aquesta setmana els problemes físics de Bruno Soriano i Álvaro González.

Iniesta, preparat

El partit podria suposar el retorn a l'equip titular d'Iniesta, que va ser baixa en la victòria contra l'Espanyol per un problema muscular. Luis Enrique va dir ahir que veu al manxec «preparat» per jugar els 90 minuts dels quatre partits que resten al seu equip per acabar la temporada. Sense entrar a comentar si el jugador ha de renovar amb el club blaugrana, el tècnic asturià va destacar que «la seva trajectòria al Barça l'hem gaudit tots». Sobre la lluita pel títol de Lliga, Luis Enrique va augurar que «tot té pinta que es decidirà en l'última setmana».