El Rio Natura Monbus, impulsat per una gran actuació del base Mickey McConnell, va superar el Betis i va assegurar de manera matemàtica la permanència a la lliga Endesa. Els andalusos, que van tenir la bona notícia de la der-rota del Tecnyconta, encara podrien evitar la penúltima posició, tot i que tenen el bàsquet average perdut amb aquests. També es podrien beneficiar d'un múltiple empat a deu victòries improbable si hi inclouen un Joventut que se salvarà si venç avui.

Del partit d'ahir, el Betis va aguantar fins al segon quart, quan un parcial de 24-14 va deixar-ho tot gairebé llest. L'equip d'Alejandro Martínez es va arribar a situar a deu punts quan faltaven encara cinc minuts de joc, però aleshores va sorgir McConnell, amb un triple i una penetració a cistella fulgurant, que va segellar la salvació dels compostel·lans.