El denominat segon equip del Madrid va solucionar per la via ràpida la seva visita al Granada, ja descendit, i va marxar al descans amb el 0 a 4 al marcador. Dos doblets de James i Morata, el primer en els 11 minuts inicials, van tombar un Granada que va jugar amb jugadors d'11 nacionalitats diferents. Així, el Madrid suma una nova victòria i un partit menys per acabar la lliga i segueix depenent de si mateix per endur-se el títol. Ja només li falta rebre el Sevilla, viatjar a Vigo, per recuperar el partit suspès, i a Màlaga.

Sense sorpreses

No hi va haver sopresa. El Madrid va jugar amb Ramos i Casemiro com a únics homes que repetien de l'onze contra l'Atlètic de Madrid i, tot i axí, es van passejar per Los Cármenes. I se'n va encarregar ràpid James Rodríguez per fer esvaïr tots els dubtes. El colombià va fer dos gols en els primers 11 minuts de partit. El primer va arribar al minut 2, després d'una centrada de Lucas Vázquez des de la banda dreta, i el segon, 9 minuts després, en una jugada semblant en rematar, aquets cop de cap, una passada de Coentrao, ahir titular. A la mitja hora, va arribar el 0-3, marcat per Morata, després d'una bona cavalcada per la dreta i una passada de la mort del brasiler Danilo, que va tornar a aprofitar l'escandalosa feblesa defensiva blanc-i-vermella. Una nova demostració d'aquesta inexperiència es va produir cinc minuts més tard, quan Morata va marcar una altra vegada en culminar una acció individual al contraatac amb una gran rematada, després de deixar en el camí, amb un reigjada, a Hongla. Abans del descans, el Madrid va gaudir de dues opcions molt clares per anotar el cinquè gol, però Lucas Vázquez i Casemiro no van estar encertats.

Segona part de proves

La segona part va sobrar, ja que el Madrid va baixar el llistó davant un Granada absolutament incapaç i que va assistir a algun assaig de Zidane, com jugar amb Morata i Karim Benzema junts, als quals es va unir Mariano Díaz al quart d'hora final. Danilo, Sergio Ramos, per partida doble, i Lucas Vázquez van gaudir d'ocasions clares per marcar ,i en el camp contrari, el colombià Adrián Ramos va obligar a parar una pilota a Kiko Casilla per primera vegada, a l'hora de joc. Morata i Benzema també van perdonar el 0-5, mentre que Hongla i Adrián Ramos van gaudir de les millors ocasions locals per marcar el gol de la honra del Granada.