L'Espanyol va mantenir ahir les seves bones prestacions en els partits jugats a domicili i va aconseguir una victòria a la Corunya que li dóna possibilitats encara d'aspirar a la vuitena posició, un lloc que no té premi europeu, però que satisfà les pretensions de l'equip de Quique Sánchez Flores aquesta temporada.

L'efectivitat va ser la virtut a la qual es va agafar l'equip espanyolista per endur-se els tres punts de Riazor. Va intentar tres xuts a la porteria de Lux i dos d'ells van finalitzar amb èxit. El primer va arribar abans del quart d'hora, quan Leo Baptistao va robar la cartera a un Arribas massa confiat, es va plantar davant del porter del Deportivo i va anotar el primer gol. Els gallecs van intentar l'empat amb una rematada del turc Emre Çolak que va parar Diego López, però tot seguit va arribar el 0-2, en una jugada de Piatti que va saber rematar a porteria, amb l'encert habitual, Gerard Moreno.

Setge gallec

A la segona part, les coses van ser força diferent. El tècnic de l'equip local, Pepe Mel, va fer entrar al camp Carles Gil i el jugador valencià va donar més profunditat al seu conjunt. A més, només dos minuts després de la represa, Florin Andone va rematar a porteria buida una centrada per la banda esquerra d'Ola John, que acabava de fer una gran acció individual.

Va semblar que el Deportivo podia empatar el duel i aconseguir, d'aquesta manera, el punt que li faltava per quedar-se, de manera matemàtica, un cop més a la màxima categoria, però els seus atacs, sobretot centrades a l'olla, van ser sempre ben solucionades per Diego López. L'Espanyol va buscar els contraatacs, però no les va trobar i va haver d'aguantar fins al darrer moment per endur-se els tres punts.