Els Cleveland Cavaliers de LeBron James continuen impecables al play-off de la NBA i ja són a la final de Conferència després d'eliminar els Toronto Raptors de l'exmanresà Serge Ibaka (4-0). Els vigents campions no van tenir pietat dels canadencs i els van eliminar a la primera oportunitat, en tornar a guanyar a Toronto, aquesta vegada per 102-109.

Una vegada més, LeBron va ser la gran estrella dels Cavs i va aportar 35 punts, 9 rebots i 6 assistències. Al seu costat Kyrie Irving va sumar 27 punts. Dues actuacions incontestables per als Raptors d'Ibaka, que va ser el màxim anotador del seu equip amb 23 punts.

D'altra banda, els San Antonio Spurs van veure com els Houston Rockets els empataven la seva sèrie (2-2) després de caure per un incontestable 125-104. «Hem tornat a viure el mateix del primer partit ,no hem fet les coses a la pista, especialment a la segona part, perquè se'ns ha oblidat jugar amb el convenciment que necessitàvem la victòria, com ho vam fer en el segon i tercer partits», declarava Pau Gasol, autor de 8 punts i 7 rebots en la derrota de l'equip.

També està empatada la sèrie entre els Wizards i els Celtics, després de la victòria de l'equip de la capital dels Estats Units per 121-102. Un triomf liderat per John Wall (27 punts i 12 assistències) i en què l'exbarcelonista Tomas Satoransky va anotar 5 punts.