Els dos últims rivals del Reial Madrid a la lliga, el Màlaga i el Celta, es van enfrontar ahir en el partit que va tancar la jornada dominical a la Rosaleda . El duel, molt intens, va acabar amb la victòria andalusa per 3-0. Els gols d'Ontiveros, Recio de penal i Sandro serveixen perquè el conjunt de Míchel mantingui la seva bona marxa del tram final de competició i avanci el seu rival d'ahir, més pendent de la tornada de les semifinals de la Lliga Europa.

En un altre partit en què es decidien coses, l'Athletic de Bilbao va perdre l'oportunitat d'avançar el Vila-real i situar-se cinquè en caure al camp de l'Alabès per 1-0. Un obús de Theo Hernández, futurible del Barça, a la segona part va marcar la diferència. També sembla tranquil el València, que ahir va superar l'Osasuna, el cuer de la lliga, per un rotund 4-1. Dos gols de Garay van obrir el camí de la golejada. Zaza i Rodrigo van aconseguir dues anotacions més un quart d'hora abans del final i Olavide va anotar el gol de l'honor navarrès en el descompte.

Avui s'acaba l'avantpenúltima jornada amb un Leganés-Betis a Butarque en què els madrilenys necessiten guanyar.