El Martorell Inovyn es va proclamar campió del grup C de la Lliga EBA després de derrotar el Flanigan Calvià (80-77) en el partit pel títol de la final a quatre que es va dur a terme a la localitat balear de Santa Ponça. Ara, els martorellencs jugaran la fase d'ascens a LEB Plata en el grup 4 i s'enfrontaran a l'Eurocolegio Casvi madrileny, el Baloncesto León i el Yosíquesé andalús, els dies 19, 20 i 21 de maig a Múrcia.

Dissabte, els jugadors dirigits per Adrià Alonso van superar el Pardinyes lleidatà a les semifinals (88-84). Els del Baix Llobregat Nord van dominar la primera meitat del matx i van arribar a disposar de rendes de fins a nou punts. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 46-37. En la segona meitat, els lleidatans van reaccionar i van empatar a 76 quan només faltaven cinc minuts pel final. En aquests, els martorellencs van ser millors i es van endur el bitllet cap a la gran final, on es van trobar uns amfitrions que van vèncer el Mollet en l'altra semifinal (74-83).

Ja en el partit pel títol, el Martorell Inovyn no va començar gaire bé, i això va fer que els balears aconseguissin nou punts de renda al final del primer quart (12-19). En el segon, la tònica va ser més o menys la mateixa, i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un resultat de 28-37. En el tercer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (52-59 al final). En els deu darrers minuts, els d'Adrià Alonso, liderats per un David Jofresa que va anotar 22 punts, van capgirar l'electrònic i es van endur el títol.

Dijous, la Lliga Catalana

Ara, el proper repte del Martorell arribarà dijous a les 21 hores, quan disputaran la final de la Lliga Catalana EBA al seu pavelló davant el Castelldefels, que va finalitzar novè del grup C-B amb onze victòries i quinze derrotes.