L'estadi municipal de Cornellà va acollir la final del Campionat de Catalunya de clubs, en el qual el Club Atlètic Igualada Petromiralles, amb 179 punts, va assolir la tercera posició, només al darrere del FC Barcelona (275) i de l'Agrupació Atlètica Catalunya (223) i al davant de clubs tan representatius de l'atletisme català com l'ISS-l'Hospitalet (177,5), el Cornellà At. (151), l'Avinent Manresa (146), la JA Sabadell (139.5) i el CA Canaletes (139).

El CAI va reeditar en aquesta final del campionat, que es disputava entre els vuit millors clubs catalans del moment, la magnífica tercera posició assolida l'any anterior al Serrahima barceloní, en un frec a frec vibrant amb l'ISS-l'Hospitalet fins a les proves de relleus que tancaven la competició, passades les 9 del vespre.

Resultats destacats

L'actuació de tots els atletes que van formar part de l'equip del CAI va ser molt meritòria i va contribuir al gran resultat final, però en l'aspecte individual cal destacar en femenines les victòries de Cora Salas en salt de llargada amb 6,10 m, rècord dels campionats, i del relleu femení de 4 x 100 m format per Judit Bascompte, Anna Asensi, Maria Abadal i Cora Salas, que amb una marca de 48"04 van batre el rècord d'Igualada de la prova, superant els 48"33 del 2015 a Mataró. Cal destacar també els segons llocs d'Anna Asensi en 200 metres llisos, amb 26"06, de Marta Garrido en javelina, amb 34,91 m, i els tercers llocs de Paula Blasco en 1.500 m.ll., amb 4'40"03, d'Anna Noguera en 5.000 m.ll. amb 18'55"75, i de Cristina Fernández en disc, amb 34,91 m.

En la categoria masculina van sobresortir els primers llocs de Marc Sánchez en salt d'alçada, amb 2,03 m, i de Jordi Yoshinori Matsuoka en llargada, amb 6,87 m; els segons llocs de Santi Ramos en 110 m tanques, amb 14"90, i de Victor Pifarré en 200 m.ll, amb 22"98; i els tercers llocs de Guillem Carner en 800 m.ll., amb 1'54"96, d'Adrià Bertran en javelina, amb 53,06 m, i d'Albert Nogueras en 5.000 m.ll., amb 15'26"34.

Per part de l'Avinent Manresa, que va acabar sisè, cal destacar les victòries de la marxadora Mar Juárez en els 5.000 marxa amb uns destacats 22'46"43 i del saltador Ricard Clemente en el concurs de perxa en superar el llistó situat a uns esplèndids 5 metres.