Theo Hernández, lateral es-querre de l'Atlètic de Madrid cedit a l'Alabès, va passar ahir reconeixement mèdic amb el Reial Madrid, segons va desvelar el diari Marca. El jugador, també pretès pel Barça, va passar les proves a la clínica Sanitas La Moraleja.

El Madrid trencaria el pacte de no-agressió que té amb l'Atlètic de Madrid si pagués la clàusula de rescissió de Theo per reforçar el seu lateral esquerre, que a final de temporada quedarà només amb el brasiler Marcelo i donarà sortida al portuguès Fabio Coentrao.

Theo, futbolitsa del planter de l'Atlètic de Madrid de 19 anys, està brillant en el seu primer any a l'elit en les files de l'Alabès. El futbolista, també seguit pel Barça, té una clàusula de 24 milions d'euros que abonaria el Madrid a final de temporada per convertir-lo en el primer fitxatge de la 2017-18.

Segons Marca, Theo va superar la revisió però no anunciarà el seu desig de jugar al Reial Madrid fins després de disputar el 27 de maig la final de la Copa del Rei davant el Barça. El jugador hauria signat un contracte privat amb el Madrid per cinc anys, segons informa As, i cobraria 3,5 milions d'euros la primera de les temporades.