Albert Garcia va agafar l'equip en la dotzena jornada amb el repte de salvar la categoria. Ara, el Manresa està en el camí d'aconseguir-ho, tot i que la tasca no està sent gens fàcil.

Diumenge a Ripollet, el Manresa va empatar. Ho dóna per bo?

La veritat és que vam fer una primera part molt dolenta. En canvi, la segona va ser molt bona i vam merèixer guanyar. De totes formes, el que sigui sumar ja està bé; era vital per a nosaltres.

Com veu la classificació. L'amoïna que encara no estigui aconseguida la permanència matemàtica?

Espero rematar la feina aquest diumenge. L'Andorra és un rival perfecte per aconseguir-ho. Recuperem gent que ens pot donar més força sobretot ofensiva. Sigui com sigui, fa vuit partits seguits que no perdem i això ens dóna confiança i tranquil·litat.

Si no es pot resoldre aquest proper cap de setmana, el partit següent serà al camp de l'Avià.

No m'agradaria arribar al partit de l'Avià amb la necessitat dels punts. M'incomodaria molt que això fos així. Jo els vaig entrenar i ara no vull cap tipus d'enrenou. Per això, si aconseguim la permanència aquest diumenge, molt millor. Ells també ho tenen molt complicat i potser aquell dia ja no tindran res a fer. El millor és que puguem jugar un partit tranquils, sense polèmiques.

Com veu el problema dels descensos compensats que sorgeix cada temporada?

És un problema, és clar. No sé si té solució o si la busquen, però és clar que els entrenadors hauríem de saber quants equips baixen en cada categoria al començament de la temporada, sense dependre dels que baixin de les categories superiors. Així es fa més difícil gestionar un equip.