Un nombrós equip del Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès va participar en els campionats d'Espanya infantils i cadets al pavelló Font de Sant Lluís de València.

El judoka d'Esport7 Pol López es va proclamar campió estatal en -60 kg (fa tres anys ja va guanyar el campionat d'Espanya infantil). En aquesta mateixa categoria sub-18, Pau Santacreu (Esport7) va ser cinquè en -55 kg després de perdre el combat pel bronze. Jordi Pérez de Mendiguren (Esport7) va ser setè en -81 kg. Iker Corchero (Esport7) va obtenir la novena plaça; també hi van participar, sense classificació, Òscar Contreras (Esport7) en -46 kg i Derek Garrido (Esport7) en -50 kg.

En cadet femení, Clàudia Salgado (Judo Moià) i Anna Martínez (Judo Santpedor), les dues en +70 kg, no van poder assolir una posició classificatòria, malgrat gua-nyar el seu primer combat. Paula Cubero (Esport7) va ocupar la setena plaça en -48 kg.

En categoria infantil, Nerea Garcia (Esport7) va superar la primera ronda en +63 kg, però no va poder continuar endavant. Raquel Romeu (Judo Moià) va ser cinquena en -40 kg després de perdre el combat pel bronze. Olga Juárez (Esport7) va ser novena classificada en -40 kg i Iris Alsina (Judo Moià) també va ocupar la novena posició en -44 kg. També hi van participar Miquel Peña (Judo Santpedor) i Ahmed Mshaal (Judo Moià) en -38 kg.

Cal destacar que tot l'equip infantil del Centre de Tecnificació del Bages i el Solsonès és de primer any en la categoria.

Sopar de cinturons negres

El proper dissabte se celebrarà la dotzena edició del sopar bianual de cinturons negres de casa nostra. Aquest acte social s'iniciarà amb un entrenament al tatami del Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès al Congost (19 h) per acabar amb un àpat de germanor en un restaurant.

També dissabte es celebrarà al gimnàs de l'escola Puigberenguer de Manresa la primera de les dues fases de la 28a edició de la lliga infantil de judo que organitza Esport7. Hi participaran nens i nenes d'edats compreses entre 7 i 12 anys del Bages i el Moianès.