Una de les promeses ja convertides en realitat de l'Igualada Calaf Grup, Roger Bars, ha ampliat el seu contracte amb l'entitat arlequinada tres temporades més, segons va informar ahir el club anoienc. La notícia arriba l'endemà de la confirmació de la continuïtat de Cèsar Tety Vives, amb la qual cosa el conjunt igualadí va perfilant la columna vertebral de cara al futur.

Bars, de només 18 anys, va debutar a l'OK Lliga el novembre del 2015 en edat de juvenil i va jugar tots els partits fins a final d'aquella temporada. En l'actual, en el primer any de júnior, s'ha convertit en un element vital en els esquemes de Ferran López. Segons va manifestar un cop segellat el contracte, continuar a l'Igualada «és un honor, perquè és on he estat des de petit i on sempre he somiat jugar al màxim nivell».

De tota la vida

La vinculació de Roger Bars amb el patinatge i l'hoquei comença als dos anys, quan va començar a patinar a les Escolàpies d'Igualada. Als quatre anys ja va passar a l'escola del club, amb el qual ha arribat a ser campió català benjamí i campió estatal juvenil.

El seu joc tampoc no ha passat desapercebut per les respectives seleccions estatals, ja que va ser subcampió europeu amb la selecció espanyola sub-17 l'any passat a França i bronze amb la sub-20.