El Barça femení va deixar escapar mitja lliga ahir al Miniestadi. Les blaugrana no van poder gua-nyar l'Atlètic de Madrid (1-1), que amb un millor goal average en els enfrontaments directes amb el Barça es col·loquen líders i depenen d'elles mateixes per guanyar el títol en l'última jornada.

El Barça va sortir amb molt ímpetu i va crear moltes ocasions, però la defensa atlètica va estar espectacular. Així, amb el suport d'una cinquantena de persones a les grades, les visitants es van avançar amb un gol molt afortunat de l'exblaugrana Sonia Bermúdez, que havia fallat un penal, però el rebot de la portera Sandra Paños va picar en el genoll de la davantera i va entrar a la porteria blaugrana. Jennifer Hermoso va empatar el matx vint minuts abans del final. L'Atlètic de Madrid jugarà la setmana vinent a casa contra la Reial Societat, setenes classificades, amb tot de cara per confirmar el títol. Un triomf local asseguraria el trofeu. En canvi les blaugrana tenen un partit difícil al camp del Llevant, quart.