El Manchester City es va imposar ahir amb més problemes dels previstos al Leicester City al Etihad Stadium (2-1) i es va col·locar temporalment tercer a la Premier.

Amb aquests tres punts, els homes de Pep Guardiola es consoliden en llocs de Lliga de Campions i només un daltabaix en els seus últims dos partits de la campanya evitaria que el City no estigués la temporada que ve en la màxima competició continental. David Silva va avançar, cap a la mitja hora, els de casa, que van posar el 2 a 0 al marcador quan Benalouane va cometre un infantil penal sobre Leroy Sané que no va fallar Gabriel Jesús. Quan semblava que el City aniria al descans amb dos gols d'avantatge va arribar la resposta del Leicester amb un gol d'Okazaki. Ja a la segona meitat, els visitants van tenir una ocasió d'or per pujar les taules a l'electrònic després d'un penal comès per Gael Clichy sobre Riyad Mahrez. El futbolista algerià, tot i relliscar en llançar, no va fallar des dels 12 passos, però l'àrbitre va anul·lar el gol perquè Mahrez va tocar la rodona en dues ocasions després de la relliscada. Així, el City es col·loca tercer amb 72 punts, dos més que el Liverpool, quart, i tres més que l'Arsenal, cinquè classificat de la Premier League.