El balear Rafa Nadal continua demostrant el seu bon moment de forma i ahir es va classificar per a una nova final, en aquesta ocasió del Mutua Madrid Open. Nadal va derrotar amb certa comoditat el número dos del món i defensor del títol, el serbi Novak Djokovic (6-2 i 6-4), a qui no havia guanyat des de la final del Roland Garros del curs 2014. Ara, Nadal buscarà el seu cinquè títol a la capital espanyola.

L'inici de partit va ser molt favorable al balear, el qual es va endur els quatre primers jocs, gràcies a una gran movilitat de cames i un potent servei. Per la seva banda, Djokovic cometia errors impromis d'un jugador del seu talent. Això va fer que Nadal s'endugués el primer set en només quaranta minuts de joc.

En la segona mànega semblava que la tònica seria pràcticament la mateixa, ja que el balear es va situar 2-0 en el marcador. Llavors, el serbi va arriscar i va aconseguir trencar el servei al seu rival, però, poc després, Nadal va fer el mateix i només es va haver de dedicar a mantenir l'avantatge per endur-se el duel en el tercer punt del partit.