Hores abans del partit contra l'Iberostar Tenerife, l'ICL Manresa feia oficial la renovació per a cinc anys, fins el 2022, d'una de les promeses del club, Ahmed Khalaf, conegut com Bebo, de només 18 anys. El jove pivot egipci debutava a l'ACB: dos punts i un tap a Grigonis en 7 minuts i mig. La seva continuïtat ja s'havia fet pública feia 10 dies: el gerent, Carles Sixto, ho havia anunciat a la trobada del club amb socis i aficionats del divendres 5 de maig, i Regió7 ja en va informar, aleshores.

Pere Romero, director esportiu del Bàsquet Manresa, explica, sobre Khalaf, que és «un jugador molt intuitiu, hàbil sota la cistella i amb una gran comprensió del joc; també és bo en el rebot i com a taponador». A més, Romero comenta que «ha crescut molt com a jugador i físicament, tot i que li queda molt camí per recórrer».

Romero també destaca que el prometedor interior egipci «és molt bon estudiant, s'ha integrat del tot a Manresa i és seriós; sempre ha manifestat el seu desig de jugar aquí, ja parla castellà i entén el català».