El Reial Madrid va golejar el Sevilla amb un ambient festiu en el tancament del curs a l'estadi Santiago Bernabéu, on van destacar la versió salvadora del porter Keylor Navas, la capacitat golejadora de Cristiano Ronaldo, autor d'un doblet, i un brillant Marco Asensio per deixar una aroma a títol a falta de dos partits.

A l'equip de Zinedine Zidane li queden dues 'finals' per aconseguir la lliga, a Balaídos contra el Celta i a La Rosaleda contra el Màlaga, amb marge per empatar un dels dos partits sense conseqüències: està empatat amb el Barça, a qui només li queda una jornada. Són els càlculs d'un Reial Madrid que somia amb el doblet després de superar un Sevilla amb baixes, que va començar pecant d'innocència, però va obligar al seu rival a prendre's seriosament el duel amb una reacció d'orgull.

El Sevilla, que s'assegura el quart lloc de la lliga tot i la derrota, va sortir a buscar la pilota i, després d'avisar amb un xut de Vitolo, va rebre el primer gol: Nacho, amb picardia, va treure or d'una falta a Asensio a la vora de l'àrea per trencar el partit. Cap sevillista es va posicionar davant de la pilota. Cap madridista va demanar passos. Era un llançament per a Cristiano Ronaldo i, davant l'excés de confiança, Nacho va xutar sense oposició a la xarxa.

Keylor Navas va evitar el gol de l'empat poc abans que Ronaldo fes el 2-0 en rematar a porteria buida un refús de Sergio Rico a xut de James. Un cop del qual el Sevilla es va refer. Jovetic, amb un toc de geni, va xutar al travesser. I a la represa, el montenegrí va anotar el 2-1 per fer justícia al marcador després de dos pals i bones aturades de Keylor Navas.

A l'hora de partit, Zidane va reaccionar davant el que veia. James va deixar el camp, com Morata, que també medita el seu futur. Entrava Casemiro per aportar la consistència que faltava i Lucas Vázquez per obrir el camp. El dibuix passava a ser un 4-1-4-1 amb Cristiano de davanter centre. I van arribar més gols del Madrid en el tram final. El primer, del portuguès, en culminar una jugada entre Asensio i Kroos, que seria l'autor del 4-1 definitiu per a un Madrid que s'acosta al títol.