El Sedis Hidrology va obtenir una nova victòria a casa, en aquesta ocasió davant l'Ipsi (66-58). Amb aquest triomf, el conjunt de La Seu d'Urgell aconsegueix la permanència a Primera Catalana.

En el primer quart, els locals, conscients del que es jugaven, van sortir a la pista amb nervis i desencert en el tir. Aquesta situació la va aprofitar l'Ipsi, que no s'hi jugava res, per agafar sis punts de marge (8-14). En el segon, els urgellencs es van posar les piles i van arribar al descans amb un empat a 25.

En el tercer quart els barcelonins van sortir amb força i van anotar quatre triples seguits que els van permetre arribar al final amb quatre punts de marge. En el darrer, el Sedis va controlar el ritme, va capgirar el marcador i no va donar opcions al seu rival.