El Reial Madrid és molt a prop de guanyar la lliga després de vèncer ahir al camp del Celta en un partit molt dur, ajornat el febrer per les tempestes a Galícia. Cristiano Ronaldo va marcar el camí amb dos gols, el segon després que el Celta errés una oportunitat clara per empatar, i l'expulsió de Iago Aspas li va facilitar el camí per tenir un final de partit plàcid. Si empaten diumenge a Màlaga, els de Zidane seran campions.

Els blancs van fer el que solen fer en tots els partits, aprofitar la seva primera oportunitat per avançar-se en el marcador. El duel estava sent de tempteig, sense arribades per cap de les dues bandes, quan els blancs van enganxar una transició. La pilota va arribar a Isco i aquest la va cedir a Cristiano Ronaldo, que, des de fora de l'àrea, va empalar un obús fora de l'abast de Sergio Álvarez.

El Celta, que havia sortit amb força dinamisme, va encaixar bé el cop i va acostar-se a la porteria de Navas amb un xut fluix de Jonny i amb un córner al quan no va arribar Cabral. Els gallecs dominaven i Sisto va malbaratar una acció amb un xut alt per no voler-la passar a Jozabed.

El Madrid va atacar poc, però amb perill. Al minut 25 Roncaglia va evitar un encert de Cristiano, que ja era a boca de gol. En els minuts següents, Wass va posar a prova Navas amb un dur llançament de falta, i Iago Aspas va rematar dos cops a fora abans de reclamar un penal per mans de Varane. L'acció va ser a fora de l'àrea, tot i que l'àrbitre no va indicar ni falta. Un xut fluix de Benzema va tancar el primer acte.

A la represa, la jugada clau. Guidetti va fallar i, en la contra, Isco va aguantar les faltes de Pablo Hernández i va cedir el gol fet per a Cristiano Ronaldo. A sobre, el col·legiat va treure la segona groga a Iago Aspas tot seguit, per haver-se llançat a l'interior de l'àrea. En l'acció següent no va fer el mateix amb Cristiano, que s'hauria perdut el partit de Màlaga, i va perdonar l'expulsió a Casemiro, per l'enèsima puntada de peu del brasiler, aquest cop, a Hugo Mallo.

Tot i la inferioritat, el Celta va aconseguir marcar gràcies a un xut de Guidetti que va tocar Ramos. Un minut més tard, però, una llarga jugada visitant va acabar amb una passada de la mort de Marcelo que va transformar Benzema.

Amb tot venut, el joc es va endurir molt, sobretot entre Ramos i Hernández. Zidane va reservar els amenaçats per les targetes Cristiano i Isco, i el Madrid encara va poder celebrar un altre gol, quan Kroos va rematar a plaer una passada de Benzema. El porter del Celta, Sergio Álvarez, ja havia salvat anteriorment una golejada en l'allau d'oportunitats visitants del tram final.