En poc més d'un any i mig, el català Òscar Garcia ha fet història amb el Red Bull Salzburg, en convertir-se en el tècnic que més títols ha guanyat amb el club -dues lligues i una copa-, i no amaga que en el futur li faria il·lusió entrenar a la lliga alemanya o en una altra gran competició.

García és el primer tècnic en aconseguir revalidar el títol amb el Salzburg, un fet que no s'aconseguia a Àustria des que Kurt Jara ho assolís amb el FC Tirol les temporades 1999-2000 i 2000-01. Format al planter del Barça i exjugador també del València i l'Espa-nyol, Òscar exposa el repte d'entrenar un club que té com a missió formar joves: «els jugadors abans duraven aquí dos o tres anys, i ara n'hi ha alguns que ens han durat només sis mesos. Això et fa reinventar cada vegada més».

«Un tècnic vol entrenar al màxim nivell i la Bundesliga és una de les tres millors lligues que hi ha a Europa. Lògicament seria una il·lusió, és clar», afirma Òscar, qui afegeix que «la lliga anglesa, la lliga espanyola i, sobretot, la Bundesliga són molt atractives per a qualsevol entrenador».

A més, assegura que, de moment, «no hi ha res de res» sobre la possibilitat de ser candidat a la banqueta del Barça.