El tècnic de l'Espanyol, Quique Sánchez Flores, va assegurar, després de la sessió prèvia al partit d'avui contra el Granada (20.45 h), que la temporada que ve «hem de fer un pas endavant sí o sí». «Cal ser millors que aquest any i, a partir d'aquí, la classificació ens anirà bé o no», va afegir el tècnic, qui va assegurar que el creixement el curs que ve es produirà per «la qualitat dels futbolistes».

«Si som capaços de fer la plantilla que somiem, possiblement puguem pujar aquest esglaó, perquè sabem que serà una campa-nya més exigent que l'actual», va analitzar el preparador. El tècnic blanc-i-blau, a més, va remarcar que una de les línies mestres de cara a la confecció del grup de la campanya següent és millorar la part física: «també busquem una evolució de maduresa i de joc, com llegir els partits des de la maduresa per generar més possessió i futbol».

D'altra banda, Quique Sánchez Flores es va mostrar satisfet per l'evolució del grup aquesta campanya: «estem a un bon nivell i ens mostrem com un equip complex». Respecte al partit contra el Granada, Quique va insistir que mantindran la competitivitat: «tenim ganes de competir fins al final i guanyar».