El sallentí Xavi Díaz ja ha anunciat que no continuarà entrenant l'Avià la propera temporada. Tot i això, el seu repte és acabar de la millor manera possible aquesta lliga, en la qual encara queda alguna escletxa per poder salvar l'equip del descens.

Com afrontarà l'Avià el partit contra el Manresa?

Només falten dues jornades, i nosaltres hem de guanyar els dos partits i esperar que els resultats dels altres equips ens siguin favorables. Ens ve el Manresa i el darrer partit el juguem al camp del Ripollet , equip que pot estar descendit si perd abans a Andor-ra. Si no podem atrapar el Masnou, que és el sisè per la cua, hem d'aconseguir almenys la cinquena plaça pel darrere i esperar diversos ascensos de Tercera.

Així, el partit contra els manresans és vital per a l'Avià.

És clar, una derrota o un empat ens aboca al descens a Segona Catalana. El fet que el Manresa també es jugui la permanència farà que tots dos equips estiguem obligats a guanyar. Això vol dir que cap dels dos no podrà especular.

Quin tipus de partit preveu?

Jo crec que d'entrada no serà un partit boig. Hi haurà intensitat però els dos equips atacarem amb cap. Una altra cosa és que, a mesura que avanci el partit, podran passar coses diferents ja que es poden prendre altres mesures tàctiques.

Quin és el secret dels bons resultats d'aquest final de temporada?

Ja fa dies que comento que juguem bé i que els resultats no ens acompanyen per petits detalls. Ara, almenys, recollim el treball fet fins ara. La llàstima és que potser ens faltarà temps per acabar de salvar la temporada. Sigui com sigui, ara estem en un bon moment ja que hem fet deu dels darrers quinze punts. He anunciat que no continuaré a l'equip i el millor per a tots seria acabar amb un bon gust de boca.

Jugar contra el Manresa, on ha estat jugador i entrenador, és un partit diferent?

Sentimentalment sí que queda alguna cosa, però miraré de separar-ho. Sempre he parlat bé del Manresa, però avui el que vull és guanyar amb l'Avià.