L'Igualada Calaf Grup ho té tot de cara per acabar la lliga entre els vuit primers i assegurar una posició per disputar la Copa CERS la temporada vinent. Els arlequinats tenen quatre punts d'avantatge respecte del novè classificat, l'Alcoi, quan només en queden nou en joc, amb la qual cosa, si derrota el Noia Freixenet en el duel que inaugura la jornada, avui al migdia, tindrà un peu i mig a la competició continental. Els dos dar-rers partits de la temporada són a la pista del Manlleu i a casa, precisament, contra el conjunt alacantí.

Tots dos equips tenen objectius semblants, ja que estan empatats a punts. El duel serà retransmès per la Xarxa de Televisions Locals, i entren a la convocatòria igualadina els joves Jordi Méndez i Bernat Camps.

En declaracions al bloc oficial de l'Igualada Hoquei Club, Ferran López va qualificar el seu exequip de «diferent de tots. Cal igualar la seva intensitat, si no, estàs perdut. Si l'equilibres, després pots tibar de dinàmica i de tot el treball que hem fet fins ara. Però sense intensitat no pots fer res».

L'Igualada Calaf Grup ha tret profit les darreres setmanes d'una benevolència més gran del calendari i ha aconseguit cinc triomfs seguits i un empat que l'acosten molt a Europa.