El Petro Pintó Asfe va acabar la temporada amb una clara derrota a la pista d'un Molins que s'hi jugava les opcions de quedar en segon lloc i així poder disputar la Final-4 d'ascens a Copa Catalunya. Això es va notar sobre el parquet, ja que les locals van sortir amb molta més intensitat i van portar en tot moment la batuta del partit. El clar parcial de 14-2 amb què va acabar el primer quart va condicionar tot el matx.

A les santfruitosenques els costava molt anotar davant la dura defensa del Molins però tot i això a poc a poc començaven a trobar el seu lloc sobre la pista, i al descans només perdien per nou punts (22-13). A la segona meitat va continuar la millora de l'Asfe, però mai va apropar-se prou en el marcador per posar en perill la victòria del conjunt del Baix Llobregat. Al final la bona feina bagenca va quedar condicionada pel mal primer quart.