La Sala 2 de Gener del Complex Cultural Cal Sitjes d'Artés acollirà el divendres 30 de juny a la tarda l'assemblea general ordinària de la Federació Catalana de Futbol (FCF). Una trobada, a la qual estan convidats els més de 1.200 clubs catalans, per fer balanç d'aquesta temporada, tant en l'àmbit esportiu com en l'econòmic, i per començar a dissenyar la propera campanya amb els canvis que es puguin introduir, que hauran de ser aprovats per majoria dels assistents. Tot i això, de moment encara no s'ha fet públic l'ordre del dia que se seguirà.

Artés ha estat la seu escollida després que l'any passat ho fos Santa Margarida de Montbui, a la comarca de l'Anoia, i l'anterior a Vic, a Osona. I és que des que Andreu Subies és president de la FCF l'assemblea de clubs ha estat itinerant, sense la centralització que hi havia anteriorment amb Barcelona. També es va sondejar la possibilitat de fer-se a Manresa, però per diferents motius finalment es va optar per Artés en una localització amb una capacitat per a unes 900 persones, fet que ha estat considerat un espai ideal, i també els seus annexos.

Per a la delegació de la FCF al Bages, Berguedà i Cerdanya és una satisfacció poder acollir l'assemblea de clubs per primera vegada. Així ho ha expressat el delegat i directiu Esteve Olivella, qui lògicament ha participat personalment en els tràmits.

Nit dels Campions

Artés no només serà escenari de l'assemblea de clubs de la FCF, sinó que una setmana abans, i a la mateixa Sala 2 de Gener, es farà la Nit dels Campions, una trobada també organitzada per la FCF a diferents seus del territori català en les quals es premiaran, en el cas d'Artés, els equips de la Catalunya Central que hagin acabat primers classificats en les seves respectives competicions. També hi haurà reconeixements individuals. En aquest cas, aquesta Nit dels Campions tindrà lloc el dimecres dia 21 de juny.