La Sala 2 de Gener del Complex Cultural Cal Sitjes d´Artés, acollirà el divendres 30 de juny a la tarda, l´assemblea general ordinària de la Federació Catalana de futbol (FCF). Una trobada, a la qual estan convidats els més de 1.200 clubs catalans, per passar balanç a la present temporada, tant a nivell esportiu com econòmic, i per començar a dissenyar la propera campanya amb els canvis que es puguin introduir, que hauran de ser aprovats per majoria dels assistents. Tot i això, de moment encara no s´ha fer públic l´ordre del dia que se seguirà.

Artés ha estat la seu escollida després que l´any passat ho fos Santa Margarida de Montbui, a la comarca de l´Anoia, i l´anterior a Vic, a l´Osona. I es que des que Andreu Subies es president la FCF l´assemblea de clubs ha estat itinerant, sense la centralització que hi havia anteriorment amb Barcelona. També es va sondejar la possibilitat de fer-se a Manresa, però per diferents motius, finalment es va optar per Artés en una lòcalització amb una cabuda d´unes 900 persones, el que ha estat considerat un espai ideal, també els seus annexes.

Per a la delegació de la FCF al Bages, Berguedà i Cerdanya és una satisfacció poder acollir l´assemblea de clubs per primera vegada. Així ho ha expressat el delegat i directiu Esteve Olivella, qui logicament ha participat personalment en els tràmits.

Nit dels Campions

Artés, no només serà escenari de l´assemblea de clubs de la FCF sinó que una setmana abans, i a la mateixa Sala 2 de Gener es farà la Nit dels Campions, una trobada també organitzada per la FCF en diferents seus del territori català en les quals es premiaran,en el cas d´Artés, els equips de la Catalunya Central que hagin acabat primers classificats en les seves respectives competicions. També hi haurà reconeixements individuals. En aquest cas, aquesta Nit dels Campions, tindrà lloc el dimecres dia 21 de juny.